Over ons


Wie zijn wij:

Hartslag Hypotheken is een bedrijf wat modern en tegelijk de degelijkheid uitstraalt van vroegere tijden: doordat de oprichter, Jaring de Braak, al sinds 1989 in het vakgebied werkzaam is, mag u professionaliteit verwachten.


Het team van Hartslag Hypotheken:

Jaring de Braak

Uw Hypotheekadviseur


De wereld verandert snel en zal steeds sneller veranderen. Terwijl we van nature zekerheid willen en alles onder controle willen houden. Wij zijn er daarom van overtuigd dat een onafhankelijk, professioneel advies over uw financiën tegenwoordig geen luxe meer is. Het is een ‘must’. Want wie wil er niet zeker zijn van zijn zaak?
Over Hartslag Hypotheken:


De ervaring loont en betaalt zich uit in een gedegen advies, wat doorspekt is met de praktijk van alle dag! Met soms oplossingen die creatief en eigentijds zijn en de verwachtingen zal overtreffen. Het klopt gewoon, omdat het uitgangspunt is om u als persoon te helpen door ons te verplaatsen in de puzzels die er opgelost moeten worden. Integer zijn, doortastend, zoeken naar oplossingen (ook als ze niet voor de hand liggen….), persoonlijk, toegankelijk, loyaal naar u als klant en hardwerkend naar het gezamenlijk doel wat we beogen: een passende financiering, die zo optimaal mogelijk wordt gemaakt binnen de mogelijkheden die er zijn.Binnen ons bedrijf hebben wij speerpunten waar wij ons in onderscheiden, namelijk:

  • Onafhankelijke advisering in hypotheken, kredieten en persoonlijke leningen.
  • Schadeverzekeringen voor particulieren.
  • Spaarrekeningen voor particulieren.