Samenwerking tot stand gekomen met 123makelaardij.nl !

Samenwerking tot stand gekomen met 123makelaardij.nl !

Jazeker, als adviesbedrijf is er een samenwerking tot stand gekomen tussen ons en 123makelaardij in Almelo. De vestiging in Almelo gaat vanaf heden ook in Drachten aan het werk. Samen met Reinier de Braak als uitvoerende makelaar in Drachten gaan wij de gratis waardebepalingen van huizen verzorgen. Om te komen tot een reële verkoopwaarde van uw huis.

Wij presenteren en promoten uw woning op social media en bijna alle mogelijke websites voor huizenverkoop. Via ons garanderen wij een realistische prijs en kunt u verzekerd zijn van alle zorg die nodig is om uw huis te verkopen. Nieuwsgierig geworden? Belt u gerust met mij op nummer 0512 788101

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.123makelaardij.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.