Hypotheek Oversluiten

Hypotheek Oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Dat is goed nieuws voor iemand die opzoek is om de hypotheek over te sluiten! Sinds 2013 zijn er veel veranderingen geweest voor hypotheekvormen. Nu is het zo dat de renteaftrek er nog is voor de lineaire hypotheek en de annuïtaire hypotheek. Dit betekent dat het verstandig is om te kijken of de hypotheekvorm veranderd kan worden. Zo kunnen we samen kijken naar de terugverdientijd en de rentevaste periode die bij u past.

Heeft u de hypotheek afgesloten voor 2012 en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om te kijken of de huidige hypotheek passend is in uw situatie?Bel ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen samen kijken wat de terugverdientijd is en of het voordelig is voor u om de hypotheek over te sluiten.

Geen reactie's

Geef een reactie